Cartransporter CT136 - Aanhangwagens Stefaan PattynAanhangwagens Stefaan Pattyn
0472 48 77 72

Cartransporter iForWilliams CT136

De cartransporter CT136 bestaat in 3 uitvoeringen zodat zowel auto- als motortransport mogelijk maakt met deze lichtgewicht trailer. De sterke gegalvaniseerde structuur zorgt samen met de exclusieve Ifor Williams balk-as vering voor een gebruiksvriendelijke, veelzijdige en sterke transporter.

Dezelfde lichte maar sterke constructie werd voorzien voor zowel de enkelasser (MTM 1400 kg), als de dubbelasser (MTM 2000 of 2600 kg) en optimaliseren dus het nuttig laadvermgen van 1000 tot 2100 kg.

De verstelbare en zelfs afneembare wielblokken vooraan, zorgen voor een perfecte positionering van het voertuig. De standaard sterke spanbanden kunnen worden opgeborgen in de afsluitbare materiaalkoffer en kunnen op tal van plaatsen worden bevestigd.

De afneembare laadplanken en achterste steunelementen helpen de trailer in de juiste positie te brengen wat vooral nodig is bij het laden van voertuigen met lage bumpers. Die laadplanken kan men trouwens snel en veilig opbergen in het middengedeelte van de trailer.

Opties zoals een winch-baar, een winchsteun en een ganse reeks lieren, kan het depanneren nog vergemakkelijken. Voor de motorsportliefhebbers is vooraan zelfs de mogelijkheid om een bandenrek te bevestigen om verschillende banden te laden. Ook is er een optionele motor-depannage kit, met genoeg ruimte om een brede motor te vervoeren. (enkel bij de dubbelasser!)

Afmetingen en specificaties
Binnenlengte: 3,50m
Totale lengte: 5,10m
Totale breedte: 2,135m
Binnenbreedte: 1,70m

Screen Shot 2014-09-20 at 17.32.37

Standaarduitrusting:
– Neuswiel voor zwaar gebruik
– Aanpasbare achtersteunen
– Laadplanken 2 meter
– Resistente kunststof spatborden
– Gegalvaniseerd chassis

Opties:
– Afsluitbaar reservewiel
– Verstelbare wielblokken
– Afsluitbare materiaalkoffer
– Spanriemen
– Verschijdene soorten lieren

Loading...