fbpx

Kopen of huren van een koelwagen?

Lang of kort termijn
Meer infoContacteer ons

Verkoop en verhuur koelwagen

Koelwagen kopen? Aanhangwagens Stefaan Pattyn in Beselare verhuurt en verkoopt aanhangers met koeling, voor kort of lang gebruik.

Onze gekoelde aanhangers zijn betrouwbaar en garanderen een stabiele temperatuur voor uw goederen. De wagen kan bedrukt worden met uw logo of afbeelding om zo bij het rondrijden een koelend reclamebord te spelen.

Onze koelwagens zijn van het merk WM Meyer en kunnen aangepast worden op uw vraag. Maatwerk van een koelwagen voeren wij uit in ons atelier.

Onze koelwagens hebben een afmeting vanĀ 3.05m X 1.5m x 1.92m en een MTM vanĀ 2.7 ton.

 

Gekoelde aanhanger kopen

Als traiteur of groothandel in voedingswaren is een koelwagen een waardevolle investering. U houdt uw producten koel en op de juiste temperatuur. Dergelijke aanhangwagen kan gebruikt worden om producten rond te voeren maar ook als koelkast op evenementen of als tijdelijke koeling bv. tijdens verbouwingen.

Bent u op zoek naar een koelwagen, voor aankoop of huur op lang of kort termijn? Contacteer ons vrijblijvend, wij helpen u graag verder.

 

Geremde koelwagen – dubbelas – 3m x 1m5 x 1m9

Prijs aanvragen>

Aanhangwagens Stefaan Pattyn

Industriezone Polderhoek
Kortekeerstraat 2
8980 BESELARE

T 0472 48 77 72

info@pattynaanhangwagens.be

BE 0821.832.795

N

35 jaar ervaring

N

Steeds meer dan 100 stockmodellen

N

Officieel verdeler voor:

Anssems - dealer - aanhangwagens Stefaan PattynWM Meyer - aanhangwagens - officieel dealerHulco - dealer - aanhangwagens Stefaan PattynIfor Williams- dealer - aanhangwagens Stefaan Pattyn