fbpx

Aanhangwagen kopen

 

Maak de juiste keuze voor uw gebruik.

Gaat u een aanhangwagen kopen? Dan bent u bij Aanhangwagens Pattyn Stefaan in Beselare aan het juiste adres. Bij ons vindt u alle soorten aanhangwagens voor divers gebruik.
Wilt u een auto of motor vervoeren of dient de aanhangwagen als laadbak voor bouwmaterialen? Of bent u eerder op zoek naar een gesloten model om bepaalde materialen droog en afgesloten in te vervoeren?
Bij Aanhangwagens Pattyn vindt u het juiste model voor uw noden en dit met een ruime keuze aan merken.

Een aanhangwagen kopen doet u niet zo maar. Het gaat om een investering en het is dan ook belangrijk dat de aanhangwagen kan waarvoor u hem wilt gebruiken.
Wij geven correct advies en zoeken samen met u naar de beste oplossing. U krijgt daarbij steeds de beste service voor en na verkoop.

Kom langs in onze toonzaal in Beselare aan de afrit van de A19 waar we veel verschillende modellen op stock hebben of contacteer ons met uw vragen. Wij staan steeds voor u klaar.

Kippers

Om gemakkelijk te lossen

Meer info

Machinetransporters

Voor grote en kleine machines

Meer info

Bagagewagens

voor meer kofferruimte

Meer info

Motor/Quad aanhangwagens

Voor uw 2-, 3- of 4 wieler

Meer info

Gesloten aanhangwagens

Voor een droge vracht

Meer info

Plateauwagens

Voor grote en lange vrachten

Meer info

Merken

Ruime aanbod topmerken voor de beste keus.
Meer infoContacteer ons

Topmerken onder één dak

Om u de beste keuze te kunnen laten maken in de aanhangwagen die bij u en uw noden past , zijn we verdeler van een groot aantal top merken. Wij luisteren naar wat u wenst en gaan samen op zoek naar het beste model en merk voor u. Hebt u zelf een voorkeur? Dan bekijken we de beschikbare modellen.
Uiteraard kunnen we de door u gekozen aanhangwagen op maat aanpassen. Wij voeren de aanpassingen uit in ons atelier zodat u de aanhangwagen kan gebruiken zoals u het wenst.

 

Aanhangwagens Stefaan Pattyn

Industriezone Polderhoek
Kortekeerstraat 2
8980 BESELARE

T 0472 48 77 72

info@pattynaanhangwagens.be

BE 0821.832.795

N

35 jaar ervaring

N

Steeds meer dan 100 stockmodellen

N

Officieel verdeler voor:

Anssems - dealer - aanhangwagens Stefaan PattynWM Meyer - aanhangwagens - officieel dealerHulco - dealer - aanhangwagens Stefaan Pattyn

Ifor Williams- dealer - aanhangwagens Stefaan Pattyn